Spiritualiteit & Energetische Therapieën /Alternatieve coachingstechnieken

Alternatieve coachingstechnieken

Zoek jij meer inzicht in wat jou drijft? Ben je ontevreden over bepaalde aspecten van jouw leven of je relaties met anderen? Wil jij andere mensen helpen om hun leven in eigen handen te nemen? Met een opleiding uit het subthema Alternatieve coachingstechnieken help je mensen via alternatieve technieken terug op het juiste pad.

Je leert alles over alternatieve coachingstechnieken. Onze docenten helpen je om alles tot in de puntjes te begrijpen zodat je met jouw kennis ook echt in de praktijk aan de slag kan. De cursussen zitten vol tips & tricks, oefeningen en extra lesmateriaal, zodat jij alles leert wat je nodig hebt om een expert te worden.

waardevol diploma

persoonlijke begeleiding

les van vakexperten

alles over coaching

coaching van A tot Z

via online lesmateriaal

met digitaal leerplatform

praktijkgericht

geen voorkennis nodig

veel toekomstmogelijkheden

allCoursesWithinSubtheme Alternatieve coachingstechnieken

Ayurvedisch Coach, cpProfessionWithFuture

Ontdek alles over de ayurvedische gezondheidsleer en kies voor een gezonder leven.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Ayurvedisch Therapeut, cpProfessionWithFuture

Praktijkgerichte lessen van ervaren therapeuten. Ook bij jou in de buurt!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Mindfulness Coach, cpProfessionWithFuture

Krijg les van ervaren docenten en groei in no-time uit tot een professionele coach.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

beSureOfYourFuture

Door je aanbod als coach te vergroten, kan je een heel nieuwe doelgroep bereiken. Zo begeleid je nog meer klanten naar een gezonder en gelukkiger leven. Wees mee met de laatste nieuwe ontwikkelingen en leer meer alternatieve methodes in hulpverlening, evenals specifieke vormen van coaching om jezelf en anderen te ondersteunen bij jouw levenskwaliteit en jouw gezondheid. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Je kan aan de slag als zelfstandig coach of als coach in een gezondheids- of wellnesscentrum.

Ik kampte al zeer lange tijd met depressieve gedachtes. Daarom deed ik beroep op een bewustzijnscoach om mijn welzijn terug wat op te krikken. Ik kwam terecht bij Vanessa. Zij heeft een opleiding gevolgd aan het Centrum voor Avondonderwijs. Vanessa is als coach zeer actiegericht op het vinden van antwoorden op je vragen en haar engagement is groot. Ze is echt top! - employerSpeaks

Alternatieve coachingstechnieken

trendsCapitalized

Tegenwoordig worden er steeds meer coachingstechnieken toegepast om een zo specifiek mogelijke behandeling te kunnen bieden. Verschillende nieuwe technieken zoals ayurvedische therapie, mindfulnes en bewustzijn vinden dan ook hun weg naar het grote publiek. Steeds meer therapeuten nemen de technieken op in hun aanbod om een zo breed mogelijke doelgroep aan te spreken. Binnen de huidige ontwikkelingen komt de nadruk vooral te liggen op kruiden en planten. Dat kan zowel op het gebied van voeding als in het gebruik van overige plantaardige producten in je wellnesspraktijk. In het voedingspatroon ontstaat er een verschuiving van de nadruk op vlees naar een op plantaardige voeding. Dat is niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook voor het milieu.

Alternatieve coachingstechnieken, hundredPercentOfTheTime

Alternatieve coachingstechnieken vinden hun weg naar het grote publiek. Dat horen we op de radio, maar zien we ook op onze sociale media en in de app store. De vraag naar ontspanning en ontkoppeling zijn groot. Er zijn verschillende apps op de markt die alternatieve coaching al een pak toegankelijker maken. Ook de software is dus een groeiende markt. De drempel om naar een coach te stappen wordt ook alsmaar kleiner en er bestaat steeds minder taboe rond.

De technieken die ik in de lessen geleerd heb, pas ik dagelijks toe. Ze zijn echt een meerwaarde in mijn praktijk. Alternatieve coaching was in vele opzichten het puzzelstukje dat mijn eigen praktijk nu echt compleet maakt. Daarnaast heb ik persoonlijk ook heel wat opgestoken. Ik voel dat ik zowel professioneel als persoonlijk gegroeid ben tijdens mijn opleiding. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Hulp bij sporten, werken, studeren of opruimen. Voor werkelijk alles kun je tegenwoordig een coach inschakelen. Als coach is het belangrijk je aan bepaalde kwaliteitseisen te houden. Op deze manier blijf je jezelf onderscheiden van je concurrentie en blijf je jezelf ook voortdurend ontwikkelen. Onze docenten hebben stuk voor stuk ervaring om je de nodige skills bij te brengen!

niceToKnowHeader

  • Uit onderzoek leren we dat zo’n 98 procent van de mensen die een coach inschakelt daar tevreden over is.
  • Coaching brengt rust. Het is goed voor je bloeddruk, hartslag en je slaap.
  • Coaching lijkt qua vorm op therapie. Echter focust therapie zich op het verleden en coaching juist op de toekomst.
  • Dagelijkse oefening zorgt er geleidelijk voor dat je zelfcontrole verbetert.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0