Energetische therapieën

Depressies, burn-outs en andere kwalen zijn jammer genoeg een probleem binnen onze samenleving. Met een opleiding uit het subthema Energetische therapieën gebruik je specifieke technieken om de universele levensenergie weer vrij te laten stromen door het lichaam en de geest van je cliënten!

Je leert over energetische therapieën. Onze docenten helpen je om alles tot in de puntjes te begrijpen zodat je met jouw kennis ook echt in de praktijk aan de slag kan. De cursussen zitten vol tips & tricks, oefeningen en extra lesmateriaal, zodat jij alles leert wat je nodig hebt om een expert te worden.

waardevol diploma

persoonlijke begeleiding

alles over levensenergie

via online lesmateriaal

met digitaal leerplatform

spiritualiteit van A tot Z

veel toekomstmogelijkheden

praktijkgericht

op eigen tempo

een gelukkig leven

allCoursesWithinSubtheme Energetische therapieën

Chakra- en Aura Healing, cpProfessionWithFuture

Start vandaag met de virtual class Chakra- en Aura Healing en maak werk van je passie!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Energetisch Therapeut, leer van thuis uit alle kneepjes van het vak

In de cursus energetisch therapeut kom je alles te weten over chakra’s, aura’s en reiki’s.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Energetisch Therapeut Allround, cpProfessionWithFuture

Schrijf je vandaag nog in en krijg les van onze ervaren vakexperten. Behaal je diploma.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Healing, cpProfessionWithFuture

Volg de up-to-date thuisstudie Healing en studeer op je eigen tempo.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Moxa Therapie, cpProfessionWithFuture

Start vandaag met de virtual class Moxa Therapie en maak werk van je passie!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

beSureOfYourFuture

Na een opleiding in energetische therapieën kan je professioneel aan de slag als medewerker in een yogaclub of gezondheidscentrum, als assistent van een energetisch consulent of als zelfstandig energetisch consulent, chakratherapeut of auratherapeut. Energetische therapieën winnen tegenwoordig steeds meer aan populariteit. Steeds meer mensen die in spiritualiteit geïnteresseerd zijn, willen hun klanten helpen om opnieuw te genieten van levensvreugde en levensenergie.

Ik gebruik het begrip energetisch om uit te drukken dat het gaat over dingen die we niet kunnen zien of voelen, maar die er natuurlijk wel zijn. Als sector weten we dat veel mensen energetische therapie geven zonder daar de juiste opleiding voor gevolgd te hebben. Zonder de juiste technieken toe te passen, heeft het niet veel zin. Studenten van jullie school daarentegen, daar is is iedereen tevreden over. Ze hebben kennis en vaardigheden, en hebben alle technieken perfect in de vingers. Ze kunnen meteen als volwaardige zelfstandige masseurs starten. - employerSpeaks

Energetische therapieën

trendsCapitalized

Spirituele opleidingen winnen tegenwoordig aan populariteit. Het grote voordeel is dat je niet naar één plek moeten komen om dit soort cursussen te volgen. Je kan gewoon van thuis uit lessen in energetische therapie bijwonen, zowel livesessies op vaste tijdstippen of opgenomen filmpjes die je kan bekijken wanneer je maar wil. Die flexibiliteit is ontzettend handig in de drukke maatschappij van nu.

Energetische therapieën, hundredPercentOfTheTime

Tegenwoordig bestaan er al heel wat technologieën om lichaamsenergie te lezen. Er wordt vooral gecommuniceerd met het deel van het lichaam waar het toestel op geplaatst wordt. Door op dat deel zwak-elektronische signalen uit te zenden, kan je luisteren naar de reactie die het lichaam daarop geeft. De huid is een fantastische indicator om aan te geven wat er onderliggend gebeurt.

De therapie heeft me geholpen om erachter te komen wie ik ben. Dankzij de flexibiliteit van een thuisstudie viel de studie ook makkelijk te combineren met mijn werk en al mijn andere activiteiten. Ik heb zeker heel wat van de opleiding kunnen opsteken. Ik kan mijn klanten nu een veel ruimer aanbod aanbieden. Daar ben ik ontzettend blij om! - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Deze opleidingen zijn perfect voor mensen die meteen in de praktijk aan de slag willen. Je leert in de les nieuwe technieken en probeert die ook echt uit. Onze cursussen zijn zo perfect afgestemd op het werkveld. Overigens hebben onze docenten pakken ervaring. Ze weten perfect hoe ze jou alle technieken moeten aanleren.

niceToKnowHeader

  • Meerdere keren per week energetische therapie vermindert stress.
  • Het woord paragnost betekend letterlijk ‘het weten van het paranormale.’
  • Alles waar je mee bezig bent, draait om energie.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0