Yoga

Doe je graag yoga en wil je leren hoe je zelf lessen geeft? Neem dan eens een kijkje in ons subthema Yoga. Wij zorgen ervoor dat je alles weet en kunt dat je nodig hebt om zelf mensen yoga aan te leren.

Leer zelf hoe je je innerlijke rust terugvindt en hoe je deze kan delen met anderen. Je leert de energie tijdens de lessen optimaal benutten om de sequenties uit te voeren. Het geeft je bijzonder veel voldoening voor het lichaam en de geest. Na een sessie voel je je als het ware herboren en heb je meer ruimte om te denken en jezelf te ontwikkelen.

Yoga is ook perfect voor kinderen. Niet alleen zijn ze van nature flexibel, ze beleven ook veel plezier aan yoga, leren onbewust ontspannen, en krijgen zo alle voordelen van lichamelijke en fysieke rust . Je kan daarom niet vroeg genoeg beginnen met het aanleren. Je leert er alles over in de cursus Kinderyoga-instructeur.

alles over yoga

mindful leven

balans vinden door yoga

fysieke en mentale gezondheid

helende kracht van yoga

les van yogameesters

holistische praktijken

voor echte sportievelingen

yogalessen geven in scholen

open je eigen yogastudio


allCoursesWithinSubtheme Yoga

Ashtanga Yoga, laat anderen stralen van binnenuit

Start vandaag met de virtual class Ashtanga Yoga en maak werk van je passie!

Hormoon Yoga, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor deze opleiding en start meteen als Yogadocent.

Yoga

Kinderyoga Instructeur

Kinderyoga Instructeur, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Kinderyoga Instructeur en start je eigen bedrijf.

Yoga

Tieneryoga

Tieneryoga, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor deze opleiding en start meteen als Yogadocent.

availableVia

Yoga

Yoga Instructeur

Yoga Instructeur, help als yoga-instructeur iedereen innerlijke rust vinden

Volg de opleiding Yoga Instructeur en word een krak in je vak als Yogadocent.

availableVia


beSureOfYourFuture

Tijdens de praktijkgerichte opleidingen bewandel je je persoonlijke yogaweg. Je ontdekt de voordelen van yoga voor lichaam én geest. Je leert ook de ingrediënten van een succesvolle yogasessie kennen. Zo heb je alles op zak om de yogamicrobe in jouw omgeving te verspreiden! Als Yoga-instructeur ga je aan de slag bij een fitnesscentrum, yogastudio of als zelfstandige.

Bij onze yogastudio werven we regelmatig nieuwe, professionele lesgevers aan. Het is altijd een pluspunt als ze een diploma van avond- of afstandsonderwijs hebben behaald. Dan zijn we zeker dat ze op de hoogte zijn van de nieuwste trends en genoeg praktijkkennis hebben. - employerSpeaks

Yoga

trendsCapitalized

Online yoga wint aan populariteit. Het grote voordeel is dat mensen niet allemaal samen naar één plek moeten komen om yoga te doen. Je kan gewoon van thuis uit yogalessen volgen of geven, zowel lives op vaste tijdstippen of opgenomen filmpjes die je kan bekijken wanneer je wil. Die flexibiliteit is ontzettend handig in de drukke maatschappij van nu. Tegenwoordig is zelfs karaoke een vorm van yoga. Karaoke is een manier om plezier te hebben en ook om je stress te verlichten. Je neemt dan een specifieke pose aan en je begint ja favoriete liedje te zingen om de juiste energie vrij te krijgen.

Yoga, hundredPercentOfTheTime

Er worden steeds meer variaties ontworpen op bestaande yogasoorten. Tegenwoordig heb je de gekste combinaties zoals yoga tussen de geitjes, op een paard, op een surfbord, op een slackline, terwijl je lacht, terwijl je loopt of terwijl je bier drinkt. Of elke variant ook echt een voordeel biedt, valt nog te bezien, maar leuk en origineel zijn ze in ieder geval wel!

Ik volgde vorig jaar de cursus Yoga-instructeur. Nu weet ik perfect hoe ik de verschillende yogatechnieken zelf moet uitvoeren en ook aan anderen kan aanleren. Omdat de cursus zo praktijkgericht is, kon ik meteen aan de slag en yogalessen beginnen geven. Zeker de moeite waard! - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

We krijgen regelmatig de vraag van studenten of ze al iets van yoga moeten kennen vooraleer ze deze opleiding starten. Er zijn best veel studenten die volledig van 0 beginnen. Als je graag yoga doet en veel motivatie hebt, dan is dat al meer dan genoeg. De rest leer je in de cursus, van de basis tot de gevorderde details.

niceToKnowHeader

  • Er zijn meer dan 100 verschillende stijlen van yoga.
  • Yoga is meer dan 5000 jaar oud en daardoor een van de oudste disciplines ter wereld.
  • Yoga wordt gezien als een van de meest succesvolle producten van de globalisatie.
  • Twee keer per week yoga vermindert depressie en stress.