Energetische wetenschappen

Het energetisch lichaam is een verzamelnaam voor alle veronderstelde energiestromingen in het lichaam. Met een opleiding in energetische wetenschappen kom je tot meer inzicht in al deze verschillende stromingen en leer je er doeltreffend mee werken.

Je leert alles over energetische wetenschappen. Onze docenten helpen je om alles tot in de puntjes te begrijpen zodat je met jouw kennis ook echt in de praktijk aan de slag kan. De cursussen zitten vol tips & tricks, oefeningen en extra lesmateriaal, zodat jij alles leert wat je nodig hebt om een expert te worden.

waardevol diploma

praktijkgericht

les van vakexperten

geen voorkennis nodig

alle nodige informatie

via online lesmateriaal

persoonlijke begeleiding

alles over energie

snel de basis leren

met digitaal leerplatform

allCoursesWithinSubtheme Energetische wetenschappen

Bachbloesemtherapeut, cpProfessionWithFuture

Ontdek alle toepassingen van bachbloesems onder begeleiding van ervaren vakdeskundigen .

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Healing, start je eigen healingpraktijk en maak je dromen waar

Kies voor de cursus Healing en studeer op je eigen tempo, waar je wil.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Meridiaan- en 5-Elementenleer, cpProfessionWithFuture

Start vandaag met de virtual class Meridiaan- en 5-Elementenleer en maak werk van je passie!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

beSureOfYourFuture

Om ergens te geraken in je leven moet je eerst en vooral jezelf kennen. In onze opjagende wereld is het moeilijk om ons lichaam in balans te houden en bewust te blijven van jezelf. De energetische wetenschappen zijn ideaal om kleine kwaaltjes aan te pakken en ze bieden de natuurlijke oplossing waar jij of je klanten naar op zoek zijn. Met deze opleidingen analyseer je je klanten en kan je de gepaste natuurlijke behandeling kiezen. Na een opleiding in de energetische wetenschappen heb je ontzettend veel mogelijkheden. Je kan aan de slag als zelfstandig therapeut, als alternatief therapeut of als medewerker in een gezondheidscentrum. Je begeleidt je klanten optimaal naar een gezonder en gelukkiger leven. Met een diploma toon je aan dat je kennis van zaken hebt en je kan meteen professioneel aan de slag.

Het energetische is eigenlijk wat je het bewustzijn zou kunnen noemen. Als mens zijn wij aanwezig in dit grootse kosmisch gebeuren. Er is één hele grote verbondenheid van alles met iedereen, en daar zit ook deze wetenschap in. - employerSpeaks

Energetische wetenschappen

trendsCapitalized

Energetische therapieën winnen tegenwoordig steeds meer aan populariteit. Steeds meer mensen die in spiritualiteit geïnteresseerd zijn, willen hun klanten helpen om opnieuw te genieten van levensvreugde en levensenergie. Heel wat therapeuten doen aan uitbreiding en verdieping van tools. Ze hebben meer vertrouwen op hun eigen intuïtie en sessies die meer vanzelf gaan, mits de nodige kennis. De mogelijkheid om van thuis uit de lessen in energetische wetenschappen te volgen, verklaart ook veel. Die flexibiliteit komt altijd erg van pas in de maatschappij van vandaag.

Energetische wetenschappen, hundredPercentOfTheTime

Tegenwoordig bestaan er al heel wat technologieën om de lichaamsenergie te lezen. Er wordt vooral gecommuniceerd met het deel van het lichaam waar een toestel op geplaatst wordt. Door zwak-elektronische signalen uit te zenden op dat deel en dan te ‘luisteren’ naar de reactie die het lichaam daarop geeft, ben in staat de energie te analyseren.

De therapie heeft me geholpen om erachter te komen wie ik ben. Dankzij de flexibiliteit van een thuisstudie viel de opleiding ook makkelijk te combineren met mijn werk en al mijn andere activiteiten. Ik heb zeker heel wat van de opleiding kunnen opsteken. Ik kan mijn klanten nu een veel ruimer aanbod aanbieden. Daar ben ik ontzettend blij om! - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

We merken dat het tegenwoordig steeds belangrijker wordt om je balans in het lichaam natuurlijk te herstellen. Dat is een markt die nog steeds enorm groeit. Met energetische wetenschappen doe je meer inzichten op om blokkades en verstoringen via zelfhelend vermogen opnieuw in balans te brengen. Doordat we al een groot aanbod aan opleidingen in spiritualiteit aanbieden, hebben we voor jou de beste docenten met heel wat jaren ervaring op de teller. Zo word jij een echte expert in een mum van tijd!

niceToKnowHeader

  • Meerdere keren per week energetische therapie vermindert stress.
  • Het woord paragnost betekend letterlijk ‘het weten van het paranormale'.
  • Alles waar je mee bezig bent, draait om energie.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0