Reflexologie

Reflexologie is een eeuwenoude therapievorm en methode die nog steeds haar vruchten afwerpt. Met deze methode breng je het lichaam weer in balans door blokkades te verwijderen en energie te stimuleren. Ontdek er alles over met een opleiding uit dit subthema!

Je leert alles over reflexologie. Onze docenten helpen je om alles tot in de puntjes te begrijpen zodat je ook echt in de praktijk aan de slag kan met jouw kennis. De cursussen zitten vol tips & tricks, oefeningen en extra lesmateriaal, zodat jij alles hebt wat je nodig hebt om een expert te worden.

waardevol diploma

praktijkgericht

alles over reflexologie

reflexologie van a-z

met persoonlijke begeleiding

incl online lesmateriaal

up-to-date cursusmateriaal

boordevol tips & tricks

geen voorkennis nodig

voor beginners en gevorderden

allCoursesWithinSubtheme Reflexologie

Handreflexoloog, cpProfessionWithFuture

Leer allerlei klachten behandelen door de juiste drukpunten in de handen te stimuleren.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Reflexoloog Tenen Lezen, cpProfessionWithFuture

Leer meer over klachten aan voeten en tenen en groei op korte tijd uit tot een expert.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Voedingstherapeut, cpProfessionWithFuture

Start vandaag met de virtual class Voedingstherapeut en maak werk van je passie!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Voetreflexoloog Basis, cpProfessionWithFuture

Dé beste opleiding in Vlaanderen om aan de slag te gaan als voetreflexoloog!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Voetreflexoloog therapeutisch, cpProfessionWithFuture

Is het tijd om te beginnen met iets wat je écht leuk vindt? Dit is je kans.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

beSureOfYourFuture

Alternatieve en natuurlijke behandelingen zijn tegenwoordig ontzettend hard in. Heel wat mensen gaan op zoek naar alternatieve therapieën in plaats van de klassieke geneeskunde. Reflexologie is een mooie en efficiënte toevoeging aan dat aanbod. Het is een massagevorm die de vitaliteit en de energie in het hele lichaam bevordert. Met deze ervarings-en praktijkgerichte opleidingen leer je snel alle technieken om het vermogen van je lichaam te herstellen. Je kan aan de slag als zelfstandig reflexoloog of als masseur, manicure of alternatief therapeut gespecialiseerd in hand- of voetreflexologie. Met een diploma toon je aan dat je meteen professioneel aan de slag kunt.

"Met eenvoudige middelen kun je grote resultaten behalen. Vele mensen hebben nog steeds een fout beeld van natuurlijke geneesmiddelen. Reflexologie werkt op verschillende fronten in het lichaam in. Hierdoor activeren ze de lichaamseigen reguleringsprocessen en herstellen ze de gezondheid. Ze worden tegenwoordig ook alsmaar populairder. Zeker een aanrader!" - employerSpeaks

Reflexologie

trendsCapitalized

Heel wat mensen zijn tegenwoordig van het oordeel dat de traditionele geneeskunde niet altijd alle nodige antwoorden biedt. Hierom komen steeds meer mensen kijken bij de alternatieve geneeswijzen. En dat heeft succes! Ze komen er ook effectief achter dat het werkt. Op deze manier wordt de groep mensen die gelooft in de alternatieve geneeskunde steeds groter. In de Chinese oudheid was het al bekend dat de voeten in verbinding staan met de rest van het lichaam. Voetreflexologie is een krachtige therapie om blokkades te doorbreken, op zoek te gaan naar de onderliggende oorzaak en je lichaam weer te verbinden met je emotionele en mentale zijn. Daarom is het ook niet verwonderlijk dat voetreflex massage steeds populairder wordt. Ontdek het zelf tijdens één van onze opleidingen!

Reflexologie, hundredPercentOfTheTime

De reguliere geneeskunde doet fantastische dingen. Toch vormen natuurlijke therapieën tegenwoordig een ontzettend mooie aanvulling op je huidige aanbod. De reflexoloog geneest niet, dat doet het lichaam zelf! Door op de reflexzones te masseren wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam in werking gebracht. Dat bevordert verschillende processen zoals bijvoorbeeld de doorbloeding van het lichaam.

"Ik heb een opleiding voetreflexologie gevolgd aan het Centrum voor Avondonderwijs. De docent was effectief bezig met de studenten. Ook legt de docent goed de nadruk op wat in de praktijk meer van toepassing is. Zeker een aanrader!" - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

"Dankzij onze praktijkgerichte opleiding leer je hoe je via reflexpunten klachten kunt verlichten. Je leert welke punten in verbinding staan met organen en hoe je de massagetechnieken toepast bij diverse kwaaltjes.Erg handig om als extra service aan je klanten aan te bieden, of om te volgen uit eigen interesse!"

niceToKnowHeader

  • Een recente studie heeft uitgewezen dat mensen door heel Europa steeds vaker voor de alternatieve geneeskunde kiezen.
  • Het heilzame effect van natuurlijke therapieën wordt bij tal van artsen en apothekers in de praktijk dagelijks aangetoond én ondersteund door klinische
  • studies.
  • Ons lichaam bezit de kracht om zichzelf te genezen.
  • De algemene geneeskunde behandelt de ziekte en de symptomen. Zij houdt daarbij geen rekening met de persoon in zijn geheel.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0