Nieuws

Behandelkamer

Word schoonheidsspecialiste bij The Wellness Room

receptie

The Wellness Room, hét hippe beauty, massage en Spa concept van Antwerpen is op zoek naar een gemotiveerde en flexibele schoonheidsspecialiste en/of masseuse om hun team te versterken. Dit moderne en flexibele beautysalon bevindt zich in een luxueus herenhuis centraal gelegen op het zuid in Antwerpen. Je kan er bovendien last minute op afspraak terecht voor spa behandelingen.

wellness

Alle ruimtes van The Wellness Room baden in een gezellige en relaxerende lounge sfeer. Het is een oase van rust waar je verschillende arrangementen kan ondergaan gaande van gelaatsverzorging, huidtherapie, massages, duomassage, manicure, pedicure, waxings en natuurlijk ook kunt genieten in de prachtige privé spa met privé tuin. Je kan het volledige spa gedeelte daarnaast ook huren voor privégebruik.

tuinwellness

The Wellness Room profileert zich reeds 5 jaar als zeer klantvriendelijk salon, met de hoogste eisen qua professionaliteit en topproducten. We volgen de laatste trends op gebied van beauty & Wellness op de voet om zo de beste verzorging aan te bieden.

Wil je graag in dit rustgevend beautysalon aan het werk? Stuur je cv dan snel naar info@w-room.be

Ben je geïntrigeerd door deze vacature, maar heb je zelf nog niet de nodige kwalificaties om te solliciteren? Volg dan snel de cursus Schoonheidsspecialiste aan de Schoonheidsschool en wordt een expert op gebied van beauty en verzorging!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Schoonheidsspecialist (Uitgebreid) 01/10/2017 Gent 10u00 – 13u00
Schoonheidsspecialist (Uitgebreid) 28/10/2017 Hasselt 10u00 – 13u00
Schoonheidsspecialist (Uitgebreid) 06/11/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30
Schoonheidsspecialist (Uitgebreid) 06/03/2018 Hasselt 18u00 – 22u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!