Nieuws

Visagie Trends

Trend Make- Up 2014-2015

Fashionweek

Vorige week tijdens de Fashion Week in Londen, Milaan en New York kregen we de nieuwste kleurencombinaties te zien op het gebied van hedendaagse make-up. De make-up van de modellen werd met argusogen door de vele fashionista’s bekeken. De nieuwste trend is dat er minder en minder schmink wordt aangebracht.

Kleuren

De sinaasappelkleurige gezichten waarvan de ogen bedekt zijn met zware oogschaduw en geaccentueerd zijn met veel mascara zijn duidelijk out. Om nu mee te zijn met de nieuwe trend moet je zo weinig mogelijk make-up gebruiken. Het volstaat om wat poeder en natuurlijke kleuren aan te brengen, naast een fijn lijntje eyeliner. Dit was duidelijk te zien in de modeshow van Victoria Beckham, Christian Dior en Karl Lagerfeld.

De drie essentiële kleuren voor de ogen werden ook bepaald. De blauwe kleuren moeten we zeker opnemen in onze visagiekoffer de komende winter, terwijl ook paars een prominente plek verdienen. Roos blijft de hippe lentekleur.

Eyeliner

De eyeliner van je klanten geef je dus best vanaf nu een blauwe kleur. Je kan ook gewoon een extra lijntje op het midden van het ooglid aanbrengen. Zo zijn je klanten volledig mee met de laatste modetrend.

Lippenstift

De nadruk ligt vooral op de keuze van de lippenstift. We kiezen voor een langzaam verdwijnende roze lippenstift met een aroma van frambozen. De roze kleur benadrukt de schoonheid van je lippen op een onopvallende, maar orginele manier. Roos wordt trouwens ook de winterkleur van 2015, zoals we konden zien op de Fashion Week in Milaan tijdens de parade van Angelo Marani. De lippenstiften en oogschaduws kunnen dus best een roze kleur krijgen dit jaar.

trend make up visagie cursus allround schoonheidsschool

Opleiding visagist

Wil je ook leren hoe je klanten perfect opmaakt? Wil jij ook alles leren over trendmake-up? Volg dan onze professionele opleiding tot Allround Make-up Artist in Antwerpen, Gent of Hasselt.

Bron Fashion Week, Metro