Nieuws

Relax2

Vacature voor Schoonheidsspecialiste

Relax en Lasertherapy in Antwerpen, gelegen recht tegenover het Centraal Station, zoekt een gemotiveerde schoonheidsspecialist(e) met ervaring en een verzorgd voorkomen, die weet van aanpakken en uiteraard gemotiveerd is om erin te vliegen!

Je functie omvat het onthaal van de klanten in het instituut, het bespreken van de wensen van de klant en het uitvoeren van de huidanalyse. Vervolgens stel je een behandelplan op. Afhankelijk van de wensen van de klant voer je diversen gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, cosmetische hand- en voetbehandelingen of andere gespecialiseerde behandelingen uit.

relax 1

Daarnaast adviseer je de klant over huidverzorging, make-up, voeding en de schoonheidsproducten. Je houdt natuurlijk ook mee het instituut en de cabines netjes en ordelijk.

Heb je een A2-diploma schoonheidsverzorging of heb je een specialisatiejaar esthetische lichaamsverzorging/cosmetica gedaan? Beschik je over een eerste ervaring in de schoonheidssector en ben je enorm gemotiveerd en gedisciplineerd? Dan ben jij misschien de zelfstandige teamplayer die ze zoeken!

relax4

Hou je bovendien van het sociaal contact met de klanten en ben je servicegericht, schrikt weekendwerk je niet af en ben je heel nauwkeurig met verzorging en hygiëne, solliciteer dan zeker! Goede kennis van het Nederlands en het Frans zijn vereist; en alle andere talen zijn een pluspunt.

In ruil voor dit aantrekkelijke functiepakket, krijg je verscheidene opleidingen aangeboden. Je komt terecht in een innoverend, groeiend bedrijf en je werkt voor een instituut met oog voor klantenservice en details. De job is erg afwisselend en je werkt in een mooie omgeving waar je met passie de mensen begeleidt. De vacature is voor een tewerkstelling van 20u/week.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief, cv + foto naar info@relax-enlasertherapy.be ter attentie van Mevr. Nadia Boutkabout.

relax-en-lasertherapy

Heb je zelf nog geen diploma Schoonheidsspecialiste, maar klinkt deze vacature jou als muziek in de oren? Aarzel dan zeker niet om je in te schrijven voor de professionele opleiding tot Schoonheidsspecialiste aan De Schoonheidsschool en start binnenkort jouw carrière in de beauty en wellness sector.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Schoonheidsspecialist (Uitgebreid) 01/10/2017 Gent 10u00 – 13u00
Schoonheidsspecialist (Uitgebreid) 28/10/2017 Hasselt 10u00 – 13u00
Schoonheidsspecialist (Uitgebreid) 06/11/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30
Schoonheidsspecialist (Uitgebreid) 06/03/2018 Hasselt 18u00 – 22u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!