Nieuws

Casa Veintiuno Cover

Vacatures Schoonheidsspecialiste en Kapper op de Dominicaanse Republiek

Een Boutique Bed en Breakfast in de Dominicaanse Republiek is op zoek naar een schoonheidsspecialiste en kapper voor de uitbreiding van de zaak.

De B&B van Saskia en Marc staat al reeds vier jaar op nummer 1 in de ranking van Trip Advisor voor accommodaties in het hele land. Door het succes kunnen ze hun klanten nog meer verwennen door hen nu ook Wellness en Spa aan te bieden. Daarnaast krijgen de gasten nu ook de mogelijkheid om hun haar te laten kappen.

Casa Veintiuno zoekt gemotiveerde en gekwalificeerde kandidaten die bereid zijn om de oceaan over te steken en hun kans willen wagen in de Dominicaanse Republiek. Spaans is daar de officiële taal, maar kennis ervan is geen must. Je moet wel goed Engels, Nederlands, Frans en/of Duits kunnen spreken. Kandidaten moeten ervaren zijn en zelfstandig kunnen werken. In het salon sta je er immers alleen voor.

Je hoeft niet zelf op zoek te gaan naar een verblijfplaats, want Saskia en Marc voorzien kost en inwoon voor beide kandidaten! Wil je meer over deze job te weten komen? Mail dan naar veinti-uno@casaveintiuno.com