Nieuws

Aloe Vera Packshot

Verdien een centje bij als beauty consulente!

Zoek jij nog een leuke bijverdienste in de beautysector? Werk jij heel klantgericht en hou je van sociaal contact? Wil je graag een flexibele job waarbij je zelf je werkuren en locatie kiest? Dan is de volgende vacature voor beautyconsulente van Aloë Vera Skincare by Cosmo-line zeker iets voor jou!

Als beautyconsulent verzorg je verschillende home parties met Aloë Vera producten. Deze verzorgingsproducten zijn niet getest op dieren, bevatten geen kleurstoffen en zijn hypoallergeen. Ze bestaan voor 100% uit pure Aloë Vera. Na een opleiding over de productlijn en een presentatiecoaching ga je zelf aan de slag. Tijdens de home parties stel je de producten voor en geef je klanten gepast advies.

Deze job is echt iets voor jou als je gepassioneerd bent door huidverzorging en cosmetica. Je bent een vlotte persoonlijkheid en je bent commercieel gericht. Tijdens deze job bepaal je zelf je agenda en de regio waarin je actief bent.

Bekijk zeker de website www.aloevera-products.be voor meer informatie. Ben je geïnteresseerd? Contacteer Isa Rogiers voor meer informatie. Je kan haar bereiken via e-mail: isa.rogiers@mercuriurval.be. Veel succes!