Nieuws

Melissa Popsel Docent Visagie Schoonheidsschool

Visagie voor de Zakenvrouw

Leer alles over dagelijkse make-up van de zakenvrouw op GVISZAK-duur dag

Bij een professionele uitstraling horen de juiste kleding en look. Een verzorgd uiterlijk is van groot belang. Zo straal je zelfvertrouwen en vakkundigheid uit. Belangrijk is om er de hele dag goed uit te zien. Vermoeide trekjes na een avond doorwerken of een feestje kan je camoufleren. Het is bijzonder handig om als zakenvrouw snel je make-up te kunnen aanbrengen en bijwerken.

Wil je leren hoe je je als zakenvrouw goed kan opmaken? Vind je een verzorgd uiterlijk belangrijk? Zou je graag snel en efficiënt je look willen bijwerken? Kies dan nu voor de unieke opleiding dagelijkse maquillage voor de zakenvrouw van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie snel wil leren hoe je een gepaste zakelijke look kan creëren.

Bekijk hieronder het nieuwe filmpje van de opleiding

Professionele opleiding dagelijkse make-up voor de zakenvrouw

In deze workshop leer je tal van tips. De juiste keuze van kleuren en combinaties kunnen wonderen doen. Je mag er best heel vrouwelijk uitzien, maar tegelijk mag het de aandacht niet afleiden. Dat kan immers als storend worden ervaren.

De opleiding duurt één dag (7 lesuren) en is zeer praktijkgericht. Na een introductie van het werkmateriaal ga je onmiddellijk zelf aan de slag. Je leert hoe je jezelf snel en efficiënt een zelfzekere en professionele look aanmeet. Met minimale inspanningen verkrijg je een optimaal effect! Je leert een snelle, praktische make-up aanbrengen voor ‘s ochtends en een wat uitgebreidere make-up voor ‘s avonds. Je komt te weten hoe je de juiste accenten legt en krijgt verschillende camouflagetechnieken onder de knie. Met foundation, blush en oogmake-up tover je een geloofwaardige uitstraling op het gezicht!

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Iedereen met interesse in de beautywereld is welkom, er is geen voorkennis vereist. De cursus is ideaal voor zakenvrouwen die snel willen leren hoe ze zichzelf een gepaste make-up kunnen geven. Je leert namelijk de kneepjes van het van in GVISZAK-duur lesdag van GVISZAK-uur uren. Ook visagisten die graag hun vakgebied uitbreiden, kunnen bij deze opleiding terecht.