Nieuws

Shutterstock 111773612

Vlechttechnieken

Katniss Everdeen. We kennen ze allemaal als de heldin die de gruwelen van de Hunger Games trotseert. Heb je er ook al op gelet hoe ze haar haar draagt? Niet los, niet in een paardenstaart… dat zou haar hinderen. Neen, ze heeft prachtig ingevlochten haar. Daarmee was ze niet alleen trendsetter in Panem, maar ook overal ter wereld. Vlechten spreken aan omdat je ermee kan spelen. De variatiemogelijkheden zijn eindeloos. De waterval- en visgraatvlecht geven je haar een frisse twist die een hele dag houdt.

Watervalvlecht

Watervalvlecht

Deze stijlvolle vlecht is een variatie op de Franse vlecht. De techniek ziet er ingewikkeld uit, maar is verrassend eenvoudig. Je kan de waterval overdag op je werk dragen met sluik haar en ’s avonds kan je je lokken krullen voor een sprookjesachtig effect. Draag je je haar liever niet los? Dan kan je het ook volledig opsteken. Met deze vlecht straal je gewoon altijd, waar dan ook. Lees meer


Visgraatvlecht

visgraat

In tijdschriften, op blogs en op de catwalk is deze vlecht niet weg te slaan. De visgraat is perfect wanneer je geen tijd hebt en er toch chique wil uitzien. Hij houdt je haren in vorm en uit je gezicht. Eens je de basistechniek onder de knie hebt, kan je er ook veel mee variëren. Ga voor een eenvoudige visgraat wanneer je ‘s morgens gehaast bent of combineer met een Franse vlecht wanneer je meer tijd hebt. Lees meerAls je nog geen expert bent, dan word je het toch gewoon? De Schoonheidsschool organiseert vanaf voorjaar 2015 de nieuwe cursus vlechttechnieken waarin je alles leert over deze kunst. Wil je je klanten een extra dienst kunnen aanbieden? Heb je een dochtertje en wil je haar haar opleuken? Dan is dit de ideale kans!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Vlechttechnieken 09/01/2018 Gent 18u30 – 21u30
Vlechttechnieken 16/01/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Vlechttechnieken 01/03/2018 Antwerpen 09u00 – 12u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!