Headermailing2

Volg je schoonheidsopleiding in thuisstudie!

Thuis studeren op je eigen tempo

Je hebt een druk leven, maar je wil wel graag een bijkomend diploma halen. Je bent bereid om te studeren, maar je kan je ’s avonds niet altijd vrijmaken om naar de les te komen… Herken je jezelf in deze situatie?

Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Je kan een groot aantal van de cursussen die worden aangeboden aan De Schoonheidsschool namelijk ook in thuisstudie volgen.

Enkele van onze beste docenten (waaronder Ilse Van Der Schraelen, Daphne Loveniers, Afra Kortram, Francine Kerckhaert, Steven Huyghe, Hyacinthe Voorspoels, Sofie Jambers, Frank Roels, Nele Maesen, …) geven ook thuiscursussen aan het Centrum voor Afstandsonderwijs. Bij het CVA kan je kiezen uit een indrukwekkend aanbod van 350 verschillende opleidingen!

Voordelig studeren

Er zijn heel wat voordelen aan een thuisstudie. Zo start je met je cursus wanneer het jou het beste uitkomt. Je studeert de cursus op je eigen tempo in, waar en wanneer jij dat wilt. En je legt examen af wanneer je er zélf klaar voor bent.

Heb je tussentijds vragen over de inhoud van je cursus? Geen probleem. Je kan altijd rekenen op persoonlijke begeleiding van je docent, per mail of via Skype.

Bovendien is een thuiscursus een erg voordelige manier om snel je erkend diploma te behalen!

Bekijk ons aanbod

Overtuigd? Bekijk dan het aanbod van het CVA op het gebied van beauty en wellness, fashion en stijl of sport en gezondheid.

Hier bekijk je meteen het volledige aanbod van meer dan 350 cursussen.

Tot binnenkort, bij het Centrum Voor Afstandsonderwijs.

attest bedrijfsbeheer