Nieuws

Volt-reclametest: L’Oréal Infaillible

De fond de teint van l’Oréal garandeert een hele dag door een heldere en frisse huid. Het zou de eerste langhoudende foundation zijn die alle tekenen van vermoeidheid tegen gaat. Kobe zocht een zo kritisch mogelijk testpubliek en vond dat in de vorm van maar liefst 30 schoonheidsspecialisten in opleiding.

Opleiding Schoonheidsspecialiste
Schoonheidsverzorging is jouw passie? Werken in de wereld van beauty en wellness is jouw droom? Cursus erkend schoonheidsspecialiste, spoedcursus schoonheidsverzorging voor het officiële diploma schoonheidsspecialiste.

Opleiding Allround Make-up Artist
Deze professionele opleiding tot make-up artist is bedoeld voor mensen die professioneel aan de slag willen als visagiste. Je leert alle moderne technieken om aan de slag te kunnen in de sector.

VOLT: Ook dit najaar snijden Martine Tanghe en Kobe Ilsen weer onderwerpen aan die niemand onberoerd laten. Met een goed gedoseerde mix van reportages en interessante studiogesprekken houden ze je op het puntje van je stoel.

Af en toe stelt Kobe zich op als de nieuwsgierige reporter, maar vaker nog is hij het proefkonijn dat zélf allerlei zaken uittest. In de Volt-reclametest gaat hij bovendien na of producten echt de verwachtingen inlossen die in de reclame worden gewekt.

Volt blijft een beroep doen op bekende Vlamingen om het een en ander in de praktijk te testen. Ze worden uit hun vertrouwde omgeving gehaald en doen geheel nieuwe ervaringen op.