Voordelen

Jouw voordelen als student aan De Schoonheidsschool

De Schoonheidsschool is de belangrijkste erkende opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van beauty, wellness en fashion en is erkend door het Vlaamse Gewest. Wie bij ons les volgt, geniet van heel wat voordelen.

1
Erkende opleidingen

De erkende opleidingen volg je tegen de laagste prijs. Doordat we de grootste en meest gespecialiseerde school zijn van de Benelux kunnen we je de beste opleiding garanderen tegen zeer voordelig inschrijvingsgeld. Wie zich vroeg inschrijft, kan bovendien gebruik maken van de vroegboekkorting.

2
Gratis hoofdstukken

Je kan gratis hoofdstukken downloaden. Zo heb je steeds een perfect beeld van wat je van de opleiding kan verwachten. Onze cursussen worden regelmatig herschreven en upgedated. Zo ben je zeker dat je op de hoogte bent van de laatste nieuwe technieken.

3
Professionele docenten

Al onze professionele docenten hebben bedrijfservaring. Het zijn allemaal zelfstandige ondernemers die hun strepen hebben verdiend. Zij geven je graag op een enthousiaste manier hun kennis door. Je kan hen alles vragen over de technieken, maar ook hoe je een eigen zaak opstart en hoe je je eigen klanten vindt. Het zijn vooral de docenten van ons team die het verschil maken met andere scholen!

4
Grootste cursusaanbod van de Benelux

De Schoonheidsschool heeft een uniek opleidingsaanbod met de hoogste slaagkansen en examengarantie. Wie aan onze school studeert, is zeker van de kwaliteit.

5
Moderne hygienische lokalen

Je krijgt les in professioneel uitgeruste lokalen. We zijn een echt gespecialiseerd kenniscentrum dat veel belang hecht aan hygiëne en een leuke gezellige leeromgeving.

6
Subsidies voor zelfstandigen

Zelfstandigen kunnen subsidies krijgen via de KMO-portefeuille. Zij krijgen een korting tot 40% op het inschrijvingsgeld. Bovendien kunnen ze de kosten van het inschrijvingsgeld inbrengen in hun zaak.

7
Nationale en internationale stages

Je hebt keuze uit verschillende stageopdrachten en evenementen. We organiseren deze stages zowel in het binnenland als in het buitenland. Je hebt de kans om contacten te leggen met toekomstige opdrachtgevers en klanten. Doordat we je binnenloodsen in de soms gesloten fashionwereld, heb jij een streepje voor wanneer je bij ons les volgt.

8
Nieuws

Je wordt op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes uit de sector. Ook op Facebook en Twitter zijn wij aanwezig. Je kan je gratis abonneren op onze nieuwsbrief.

9
Gratis didactische video’s

Op regelmatige basis maakt de school professionele didactische filmpjes die onze studenten kunnen gebruiken wanneer ze thuis de praktijk inoefenen. Zo ben je zeker dat je niets vergeet. Ook ex-studenten van de schoonheidsschool kunnen de nieuwe didactische video’s blijven raadplegen op de studentenpagina’s.