ACHT IJZERSTERKE VOORDELEN ALS STUDENT AAN DE SCHOONHEIDSCHOOL

Wie bij ons les volgt, geniet van heel wat voordelen:

1. Je volgt een erkende opleiding

De Schoonheidsschool is de belangrijkste erkende opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van beauty, wellness en fashion en is erkend door het Vlaamse Gewest. Alle diploma’s die je via onze school behaalt, voldoen aan de vestigingswet, waarmee je dus kan starten als zelfstandige.

De Schoonheidsschool is bovendien erkend door De Wellnesfederatie vzw als opleidingsverstrekker. De Wellnessfederatie is de beroepsfederatie erkend door de Hoge Raad van Middenstand.

De Schoonheidsschool is ook ISO 9001-2000 gecertificeerd. Alle procedures in verband met het cursusmateriaal, de lokalen, de leerkrachten en de werking van het secretariaat kregen een positieve evaluatie. De controles gebeuren op regelmatige tijdstippen opnieuw.

2. Je geniet van de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding

Al onze erkende opleidingen volg je tegen de laagst mogelijke prijs. Doordat we de grootste en meest gespecialiseerde school zijn van de Benelux kunnen we je de beste opleiding garanderen tegen zeer voordelig inschrijvingsgeld. Wie zich vroeg inschrijft, kan bovendien gebruik maken van een mooie vroegboekkorting.

3. Je maakt steeds de juiste keuze

Van elk van onze opleidingen is een gratis proefhoofdstuk beschikbaar. Zo krijg je een perfect beeld van wat je gaat leren en wat je van de opleiding kan verwachten. Onze cursussen worden regelmatig herschreven en geüpdatet. Zo ben je er zeker van dat je op de hoogte bent van de laatste nieuwe trends en technieken.

4. Je krijgt les van professionals in hun vak

Al onze professionele docenten hebben jarenlange bedrijfservaring. Het zijn allemaal zelfstandige ondernemers die hun strepen hebben verdiend, en die écht actief zijn in het beroep dat jij wil aanleren. Dat maakt hen uitstekend geplaatst om jou les te geven om nadien meteen in het werkveld te stappen. Bovendien zullen zij jou op een enthousiaste manier hun kennis doorgeven.

Je kan je docent alles vragen over de inhoud van je cursus, maar b.v. ook hoe je een eigen zaak opstart en hoe je je eigen klanten vindt. Wij zijn een echte ondernemersschool, en onze docenten maken wel degelijk het verschil!

5. Je volgt les in een moderne leeromgeving

Je krijgt les in professioneel uitgeruste lokalen, en aan hygiëne hechten we het hoogste belang. Daarnaast is De Schoonheidsschool een echt gespecialiseerd kenniscentrum dat veel belang hecht aan een leuke, gezellige leeromgeving. Dit zowel in de klas als online! Zo werken we met een splinternieuwe online leeromgeving met extra lesmateriaal, filmpjes enz. Op je persoonlijke studentenprofiel kan je dan weer gemakkelijk jouw eigen agenda raadplegen, nieuwe opleidingen ontdekken, enz.

6. Er is korting mogelijk

Zelfstandigen kunnen subsidies krijgen via de KMO-portefeuille. Zij krijgen een korting tot 40% op het inschrijvingsgeld. Bovendien kunnen ze de kosten van het inschrijvingsgeld inbrengen in hun zaak.

Schrijf je je 3 maanden of vroeger voor de startdatum van een les in? Dan krijg je 10% vroegboekkorting.

7. Je kan een stage volgen

Al tijdens je opleiding praktijkervaring opdoen? Dat kan. Je hebt keuze uit verschillende stageopdrachten en evenementen. We organiseren deze stages zowel in het binnenland als in het buitenland. Je hebt de kans om contacten te leggen met toekomstige opdrachtgevers en klanten.

Heb je zelf een stageplek gevonden? Kom dan gerust langs, dan brengen wij jouw papieren in orde.

8. Volg ons op de voet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe opleidingen, promoties en het het reilen en zeilen binnen onze school. We zijn ook actief op Facebook, Instagram en Twitter!

Op je persoonlijke studentenprofiel raadpleeg je je persoonlijke agenda, ontdek je nieuwe opleidingen, enz. Meld je rechts bovenaan onze homepagina aan!