JOUW DOEL? EEN ERKEND DIPLOMA…

De Schoonheidsschool is erkend opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid in het kader van de opleidingscheques en de ondernemersportefeuille. Hierdoor geniet je van gedeeltelijke terugbetaling van je inschrijvingsgeld. Door deze erkenning biedt De Schoonheidsschool jou een opleiding op de meest voordelige manier.

De Schoonheidsschool organiseert opleidingen voor zowel de beschermde beroepen (schoonheidsspecialiste, voetverzorger, masseur, kapper) als voor vrije markt-gereguleerde beroepen (nagelstyliste, gezondheidsconsulent, voedingsconsulent, …).

Kies je voor een opleiding met betrekking tot een voor de vrije markt-gereguleerd beroep? Dan leg je een examen af aan onze school. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Klik hier voor een overzicht van al onze erkenningen.

…OF VESTIGINGSATTEST

Wil je starten als zelfstandige in Belgie? Dan heb je het attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende attest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Volg je een opleiding die leidt tot een beschermd beroep? Dan leg je examen af bij de Centrale Examencommissie, om je theoretische vakkennis aan te tonen. Het kan gaan om een mondelinge proef, een schriftelijke proef, of een combinatie. Onze opleidingen bereiden jou perfect voor op deze test, zodat je zeker bent van je slaagkansen. Wanneer je slaagt voor dit examen, behaal je bovenop het diploma van de school ook een erkend vestigingsattest van de Vlaamse Overheid. Met dit waardevolle vestigingsattest start je dan zonder problemen een eigen zaak (mits je ook het attest bedrijfsbeheer hebt) of ga je aan de slag als werknemer.

klaslokaal De Schoonheidsschool

klaslokaal De Schoonheidsschool

JE HEBT EXAMENGARANTIE

De Schoonheidsschool staat bekend om haar cursussen van hoge kwaliteit. Al onze docenten zijn ervaren lesgevers die hun strepen hebben verdiend binnen hun vakgebied. Aan het einde van elke opleiding leg je een examen af. Ben je geslaagd? Dan sturen wij je je erkende diploma snel toe. Niet onmiddellijk geslaagd? Dan plan je met jouw persoonlijke opleidingsconsulente kosteloos je herexamen in. Samen zorgen jullie ervoor dat het je de volgende keer wel lukt! Examen afleggen is trouwens nooit verplicht.

EXAMEN AFLEGGEN = INBEGREPEN

Het examen aan De Schoonheidsschool is steeds inbegrepen in het inschrijvingsgeld. Wanneer je niet onmiddellijk slaagt, mag je herkansen. Voor deze extra service ben je geen extra kosten verschuldigd. Je betaalt dus nooit meer lesgeld dan het bedrag dat bij de betreffende cursus staat aangegeven.

JE HEBT DE HOOGSTE SLAGINGSKANSEN

De Schoonheidsschool heeft de hoogste slagingskansen van België, bijna 87%. Als je aan alle lessen deelneemt en je goed voorbereidt op het examen, slaag je. Vervolgens krijg je snel je erkende diploma.