JE HEBT EXAMENGARANTIE

De Schoonheidsschool staat bekend om haar cursussen van hoge kwaliteit. Al onze docenten zijn ervaren lesgevers die hun strepen hebben verdiend binnen hun vakgebied. Aan het einde van elke opleiding leg je een examen af. Ben je geslaagd? Dan sturen wij je je waardevolle diploma snel toe. Niet onmiddellijk geslaagd? Dan plan je met jouw persoonlijke opleidingsconsulente kosteloos je herexamen in. Samen zorgen jullie ervoor dat het je de volgende keer wel lukt! Examen afleggen is trouwens nooit verplicht. Je kan altijd een getuigschrift van deelname krijgen als je enkel de lessen volgt uit interesse.

EXAMEN AFLEGGEN = INBEGREPEN

Het examen Babymassage aan De Schoonheidsschool is steeds inbegrepen in het inschrijvingsgeld. Wanneer je niet onmiddellijk slaagt, mag je herkansen. Voor deze extra service ben je geen extra kosten verschuldigd. Je betaalt dus nooit meer lesgeld dan het bedrag dat bij de betreffende cursus staat aangegeven. Moet je herkansen op het examen? Je kan kiezen of je dit doet bij dezelfde docent of een collega én je hoeft niets bij te betalen. Onbeperkt herkansen is gratis!

JE HEBT HOGE SLAGINGSKANSEN

De Schoonheidsschool behoort tot de onderwijsinstellingen met hoogste slagingskansen van België. Dit is omdat je onbeperkt examen mag afleggen. Het merendeel van de studenten slaagt van de eerste keer! en bijna iedereen behaalt het diploma na een eerste of tweede herkansing. Als je aan alle lessen deelneemt en je goed voorbereidt op het examen, slaag je. Vervolgens krijg je snel je diploma opgestuurd via de post.

klaslokaal De Schoonheidsschool

klaslokaal De Schoonheidsschool

JOUW DOEL? EEN WAARDEVOL DIPLOMA…

De Schoonheidsschool organiseert opleidingen voor zowel de gereglementeerde beroepen als voor de vrije markt gereguleerde beroepen.

Kies je voor een opleiding tot een voor de vrije markt gereguleerd beroep? Dan leg je een examen af aan onze school. Wanneer je slaagt, behaal je een professioneel diploma waarmee je je beroepskennis aantoont bij sollicitaties of bij potentiële klanten. Wil je starten als zelfstandige in bijberoep of in hoofdberoep? Dan heb je enkel nog een erkend attest bedrijfsbeheer nodig. Dit attest behaal je het snelst via onze eigen opleiding bedrijfsbeheer, waarna je examen af legt bij de Centrale Examencommissie. Je behaalt daar het erkende diploma bedrijfsbeheer (tot 1 september 2019 in Vlaanderen).

…OF VESTIGINGSATTEST

Volg je een opleiding die leidt tot een gereglementeerd (“beschermd”) beroep? Dan leg je na het examen aan onze school ook examen af bij de Centrale Examencommissie, om je theoretische vakkennis aan te tonen. Onze opleidingen bereiden jou perfect voor op dit erkende examen van de Vlaamse Overheid, zodat je de optimaal bent voorbereid op het examen. Wanneer je slaagt, behaal je dus bovenop het diploma van onze Onderwijsinstelling ook een erkend vestigingsattest van de Vlaamse of Brusselse Overheid. Hiermee start je dan een eigen zaak (mits je ook het attest bedrijfsbeheer hebt). Het diploma van onze onderwijsinstelling wordt bovendien ten zeerste gewaardeerd door het bedrijfsleven. Afgestudeerde studenten kunnen onmiddellijk aan de slag als werknemer.