Hoge slagingskansen / Examengarantie

Erkende diploma’s of vestigingsattesten

De Schoonheidsschool is erkend opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid in het kader van de opleidingscheques en de ondernemersportefeuille. Hierdoor geniet je van gedeeltelijke terugbetaling van je inschrijvingsgeld. Door deze erkenning biedt De Schoonheidsschool haar studenten een voordelige opleiding.

De Schoonheidsschool organiseert opleidingen voor zowel de beschermde beroepen (schoonheidsspecialiste, voetverzorger, masseur, kapper) als voor de vrije markt gereguleerde beroepen (nagelstyliste, gezondheidsconsulent, voedingsconsulent,…).

Kies je voor een opleiding met betrekking tot een voor de vrije markt gereguleerd beroep? Dan leg je een examen af aan onze school. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Volg je een opleiding die leidt tot een beschermd beroep? Dan leg je na het examen aan onze school ook een examen af bij de Centrale Examencommissie, om je theoretische vakkennis aan te tonen. Het kan gaan om een mondelinge proef, een schriftelijke proef, of een schriftelijke én mondelinge proef. Onze opleidingen bereiden jou perfect voor op deze test, zodat je zeker bent van je slaagkansen. Wanneer je slaagt voor dit examen, behaal je bovenop het diploma van de school ook een erkend vestigingsattest van de Vlaamse Overheid. Met dit waardevolle vestigingsattest start je dan zonder problemen een eigen zaak (mits je ook het attest bedrijfsbeheer hebt) of ga je aan de slag als werknemer.

Examengarantie

De Schoonheidsschool staat bekend om haar cursussen die van zeer hoge kwaliteit zijn. Al onze docenten zijn ervaren lesgevers die hun strepen hebben verdiend binnen hun vakgebied. Aan het einde van elke opleiding leg je een examen af. Ben je geslaagd? Je behaalt een erkend diploma! Niet onmiddellijk geslaagd? Met jouw persoonlijk opleidingsconsulent plan je kosteloos je herexamen in. Samen zorgen jullie ervoor dat het je de tweede keer wel lukt!

klaslokaal De Schoonheidsschool

Gratis examen

Het examen Beauty- en Wellnessmarketing aan De Schoonheidsschool is steeds gratis en is inbegrepen in het inschrijvingsgeld. Wanneer je niet onmiddellijk slaagt, mag je steeds herkansen. Voor deze extra service ben je geen extra kosten verschuldigd. Je betaalt dus nooit meer lesgeld dan het bedrag dat bij de betreffende cursus staat aangegeven.

Hoge slagingskansen

De Schoonheidsschool heeft de hoogste slagingskansen van België. Wie deelneemt aan het examen Beauty- en Wellnessmarketing en slaagt, behaalt een erkend diploma.