Deze actie is helaas verlopen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om automatisch op de hoogte te blijven van onze kortingsacties.

[button link=”https://www.schoonheidsschool.com/nieuwsbrief/”]Inschrijven nieuwsbrief[/button]

[titled_box title=”Surf direct naar” variation=”hotpink”]

Gun jezelf een Sinterklaascadeau en start jouw nieuwe toekomst met 15% korting!

Bij De Schoonheidsschool komt de Sint ook voor volwassenen! Denk jij aan een carrièreswitch? Wil je je toekomst écht in eigen handen nemen? Of heb je een interessante bijverdienste op je verlanglijstje staan? Dan mag jij dit jaar met Sinterklaas een mooi cadeau verwachten!

Van 5 december 18u tot en met 6 december 18u brengt de Sint jou 24 uur lang maar liefst 15% korting op elke opleiding op onze site, wanneer je je dan online inschrijft en betaalt. Jouw korting wordt automatisch verrekend.*

Ben jij braaf geweest? Gun jezelf dan een mooi cadeau, geniet van 15% korting en start je nieuwe toekomst!

Opgelet: De actie gaat in op 5 december om 18u en is maar 24u geldig! De prijzen op deze site worden gedurende deze 24 uur met maar liefst 15% verlaagd. Wees er dus snel bij, daarna vertrekt de Sint onherroepelijk terug naar Spanje!

[button link=”https://www.schoonheidsschool.com/alfabetisch-overzicht/”]Kies hier uit meer dan 150 cursussen[/button]

Deze actie loopt nog:

[ujicountdown id=”sint” expire=”2016/12/06 18:00″ hide=”false” url=”” subscr=”” recurring=”” rectype=”second” repeats=””]


*Automatisch verrekende korting van 15% vanaf 5 december 18 uur tot en met 6 december 18 uur. Let op: deze actie is niet cumuleerbaar met andere kortingen. In geval van betalingen in termijnen kunnen eventuele kortingen enkel worden verrekend bij de betaling van het voorschot. Inschrijven voor een opleiding aan De Schoonheidsschool gaat snel en eenvoudig. Klik hierboven om door te surfen naar ons aanbod. Kies uit de lijst de opleiding waarvoor je je wenst in te schrijven. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de volgende pagina waar je je gegevens kan invullen. Jouw korting wordt gedurende de looptijd van de actie automatisch berekend!

[titled_box title=”Surf direct naar” variation=”hotpink”]