Nieuws

Slaapkop

Wakker worden, slaapkop!

Oudejaarsfeestjes gaan zo vaak door tot in de vroege uurtjes en de volgende dag word je uiteraard al om 12u00 bij je familie verwacht voor een aperitiefje. Allesbehalve ideaal… Toch willen we er graag op ons best uitzien, al was het maar om platte opmerkingen te vermijden.

De eerste essentiële stap is je make-up verwijderen voor het slapengaan. Vergeet niet een nachtcrème of serum aan te brengen om je huid te voeden en te hydrateren. Je hoort vaak dat een goed nachtje slapen het beste middeltje is in de make-uptas. Wanneer we iets meer haast hebben, moeten we het zwaardere geschut boven halen. Een douche doet vaak wonderen, omdat de bloedsomloop gestimuleerd wordt. Gebruik een frisse douchegel met bv. citrusextracten. Je kan ook de straal een paar seconden op koud zetten en je bent onmiddellijk wakker.

Douche

Neem een handdoek en maak die nat met warm water. Houd dit 30 seconden op je gelaat. Spoel daarna de handdoek in koud water en leg dit nogmaals op je gezicht, maar nu voor 10 seconden. Dit trucje zal je huid een echte kick start geven. Neem daarna je favoriete dag- en oogcrème en masseer alles zachtjes in.

Natural make-up

Breng daarna lichte make-up aan. Verberg donkere cirkels met een goede concealer en fris je gelaat op met een BB-crème. Ga dan voor een lichte oogschaduw en blush voor een natuurlijke look. Werk af met wat mascara en een voedende lipgloss.