Nieuws

Allround kleur stijl imago

Wat koop jij tijdens de solden?

Vandaag starten officieel de solden dus voor iedereen kan de koopjesjacht beginnen. Ook voor onze studenten allround kleur-, stijl- en imagoconsulent! Zij geven je hieronder enkele tips welke kledingstukken ook in 2013 nog hot blijven en welke trends het nieuwe jaar niet meer halen. Ideaal om te weten met welke must have kledingstukken je tijdens de solden je kleerkast kan aanvullen!

Trenchcoat
Hoewel de militaire jassen erg hip waren in de herfst en winter van 2012, de lente van 2013 belooft strak en chic te worden. Je investeert dus beter in een trenchcoat in een heldere kleur.

Slangenleer
In de dierenwereld laten we na deze winter bont helemaal in de kast hangen. De komende lente maakt bont plaats voor een meer geschubde look, met het slangenleermotief als beste keuze.

Kokerrokken
Het peplum was leuk voor eventjes, maar wordt opnieuw verstoten door de kokerrok. Geen fan van de secretaresselook? Kies dan voor een exemplaar met gekleurde vlakken!

Kant
Kant was een must have deze winter en blijft ook in de lente fris. Ga hier voor lichte kleuren!

Metaalkleuren
Metaalkleurige outfits duiken elk jaar rond Kerstmis op, maar deze keer zijn ze van plan om te blijven. Je vindt ze bij alle kledingstukken: van trenchcoats over topjes tot rokken.

Zwart-wit
Ook de combinatie van zwart en wit blijft trendy, zowel als afwisselende ‘vlakken’ als in geometrische vormen. Zeker kopen is de boodschap!