Nieuws

Wellness Over Te Nemen1

Wellness La Prima Vera te koop!

Laat de dagelijkse sleur buiten de deur,
deze minuten van stilte behoren alleen aan jou…

La Prima Vera is een uitstekend voorbeeld van hoe je je klanten als echte VIP’s op een onvergetelijke wellness ervaring trakteert. Helaas gaan de sympathieke eigenaars met pensioen en zijn ze dus op zoek naar een passende match om het salon over te kopen, geheel of gedeeltelijk, want het instituut in de Tweezusterstraat in Deurne bestaat immers uit het gelijkvloers van 2 aanpalende gebouwen met een totale oppervlakte van ca. 200 m2.

In het gebouw met huisnummer 92 (links) bevindt zich het schoonheidssalon met wachtruimte, een bureau en een keuken, een zonnebank en 2 douches. In het gebouw ernaast met nummer 90 (rechts) is er een winkelruimte, een pedicureruimte, een massageruimte, een sauna en hammam met douche, een ruimte voor balneotherapie en een prachtige tuin met een ruim terras en een vijver.

Daarnaast is het instituut reeds voorzien van de nodige apparatuur die mee verkocht wordt, zowel de volledige standaard zoals een ontharingskomfoor, als ook meer gespecialiseerde toestellen. Dit laatste omvat onder andere een elektrische schoonheidsbehandelstoel, een luxueus pedicuremeubel met UVC en professionele fraiseuse met intralight, een apparaat voor definitieve ontharing High Energy IPL Medcos en een MSP microdermabrasie met cold laser.

wellness-over-te-nemen2

Zowel de keuken als de winkelinstallaties en behandelruimtes zijn recent volledig vernieuwd. De voorgevel is voorzien van een grote, mooi afgewerkte lichtreclame die zeker van pas zal komen aangezien het district van Deurne binnenkort al het verkeer door de straat zal laten passeren. Zeker de moeite dus om dit aanbod van naderbij te bekijken!

Voor meer inlichtingen contacteer je Vera Verbist op het nummer 03/326 14 22 of 0498/51 80 29.

Wil je ook alles weten over beauty, lichaams- en gelaatsverzorging? Wordt zelf Schoonheidsspecialiste door onze boeiende en praktijkgerichte cursus te volgen aan de Schoonheidsschool. Kijk hieronder voor de eerstvolgende startdata en wie weet open jij binnenkort je eigen wellness oase.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Schoonheidsspecialist (Uitgebreid) 01/10/2017 Gent 10u00 – 13u00
Schoonheidsspecialist (Uitgebreid) 28/10/2017 Hasselt 10u00 – 13u00
Schoonheidsspecialist (Uitgebreid) 06/11/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30
Schoonheidsspecialist (Uitgebreid) 06/03/2018 Hasselt 18u00 – 22u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!