klaslokaal De Schoonheidsschool

WIE ZIJN WIJ?

Ambieer jij een carrière in beauty, gezondheid, mode of media? De Schoonheidsschool stoomt jou op korte termijn klaar om je droom waar te maken.

In De Schoonheidsschool leer je je toekomstige job van een échte professional. Onze opleidingen worden gegeven door zelfstandige ondernemers met bakken ervaring in de praktijk. Vanaf de dag dat je bij ons start, oefen je de job uit waarin jij wil werken.

De Schoonheidsschool is met meer dan 6000 studenten per jaar de grootste beautyschool in de Benelux en erkend door het Vlaamse Gewest. Laat je alvast inspireren op Schoonheidsschool TV.

PRAKTIJKGERICHT LES VOLGEN

De Schoonheidsschool geeft je theorie waar nodig, maar dompelt je vooral heel snel onder in de praktijk. Tijdens de lessen oefen je veel zélf. Onze ervaring leert dat je zo het maximale uit je studie haalt én nadien onmiddellijk in een job aan de slag kan. En daar gaat het uiteindelijk om.

De Schoonheidsschool biedt meer dan 250 opleidingen aan, verspreid over 4 campussen over Vlaanderen. Zo volg je dus altijd les bij jou in de buurt.

Ben je klaar voor het échte werk? Check dan zeker onze stagekalender voor jouw eerste stappen als expert in je vak!

GERENOMMEERDE DOCENTEN

Niet zomaar even wie kan aan onze school lesgeven. Onze selectie van docenten is zeer streng. Elke lesgever moet al minstens 3 jaar lesgeven, en meer dan 5 jaar ervaring hebben in het beroep dat jij gaat studeren. Maar vooral: ze moeten het gráág doen. Je krijgt van onze docenten met veel passie uitgelegd wat vandaag van belang is om jouw beroep succesvol uit te kunnen oefenen. Kijk even mee op Schoonheidsschool TV!

Onze school gaat zelfs nog verder: we werken regelmatig mee aan grote evenementen en diverse bekende gastdocenten hebben al les gegeven aan de Schoonheidsschool.

UNIEKE LEEROMGEVING

You live, you learn. De beautywereld evolueert constant. De moderne technologie ook. Onze leslokalen in Antwerpen, Gent, Brussel en Hasselt zijn modern en hygiënisch. Ons instituut is een kenniscentrum en een ontmoetingsplaats voor professionelen. Dit zowel in de klas als online! Zo werken we met een splinternieuwe online leeromgeving met extra lesmateriaal, filmpjes enz. Op je persoonlijke studentenprofiel kan je dan weer gemakkelijk jouw eigen agenda raadplegen, nieuwe opleidingen ontdekken, enz.

Waardevolle diploma’s

De Schoonheidsschool is de meest gerenommeerde beautyschool in de Benelux en erkend door het Vlaamse Gewest. Je kan er vanop aan dat alle opleidingen aan De Schoonheidsschool voldoen aan de hoogste kwaliteitsvereisten:

Alle diploma’s die je via onze school behaalt, voldoen aan de vestigingswet waarmee je dus kan starten als zelfstandige.

De Schoonheidsschool is bovendien erkend door De Wellnessfederatie vzw als erkend opleidingsverstrekker. De Wellnessfederatie is onze beroepsfederatie, erkend door de Hoge Raad van Middenstand.

De Schoonheidsschool is ook ISO 9001-2000 gecertificeerd. Alle procedures in verband met het cursusmateriaal, de lokalen, de leerkrachten en de werking van het secretariaat hebben een strenge kwaliteitscontrole positief doorstaan. Deze controles gebeuren op regelmatige tijdstippen opnieuw.

SCHRIJF JE NU IN !

Inschrijven voor een opleiding aan De Schoonheidsschool gaat snel en eenvoudig. Kies eerst de opleiding waarvoor je je wenst in te schrijven. Op de volgende pagina kan je je gegevens invullen. Betalen doe je op onze beveiligde betaalpagina.

Wij wensen je alvast heel veel succes met je studie. Je zal merken dat er op De Schoonheidsschool niet alleen hard wordt gestudeerd en gewerkt, maar ook tijd wordt gemaakt voor vriendschap en gezelligheid. Je krijgt bovendien de unieke kans om een hecht netwerk op te bouwen. Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!

schrijf je snel en eenvoudig-in

Lights.. Camera.. Action!

Ben je benieuwd naar hoe het er achter de schermen aan toegaat bij De Schoonheidsschool? Dan is er vanaf nu Schoonheidsschool TV! Bekijk talrijke exclusieve video’s waarin we je vol enthousiasme voorstellen aan onze deskundige docenten; je een blik achter de schermen geven tijdens talrijke onweerstaanbaar interessante opleidingen, en je een eerste indruk krijgt van hoe jóuw lessen zullen verlopen! Niet te missen dus!

Een gelaatsmassage tot in de perfectie uitvoeren, zelf iemand een glamrock make-over geven, of de nieuwste fashiontrends integreren in je garderobe. Bij De Schoonheidsschool leer je het allemaal, stap voor stap én onder professionele begeleiding. Zodat jij de béste start hebt om je carrière uit te bouwen en met passie je toekomst tegemoet gaat!

SCHOONHEIDSSCHOOL TV!