Nieuws

Pedicure Vacature

Wil jij een carrière in de beautywereld? Wie weet vind je hier je droomjob!

Zoek jij nog een uitdagende job in de schoonheid- en gezondheidssector? Wil je aan de slag als medisch pedicurist, schoonheidsspecialist of healthcoach? Werk je graag in gezellige omgeving met veel collega’s? Dan is de volgende vacature voor een gloednieuw multidisciplinair centrum in Tervuren zeker iets voor jou!

In mei 2014 opent “Healthcube”, een gezondheidscentrum waar klanten terecht kunnen voor zowel gezondheidsadvies en kinesitherapie als voor schoonheidsbehandelingen. Healthcube biedt een totaalpakket voor fysieke en mentale gezondheid. En de medewerkers zijn nog volop op zoek naar nieuwe collega’s!

Deze job is echt iets voor jou als klantgericht werk, teamwork, zelfstandigheid en een goede organisatie bij jouw kwaliteiten horen. Je start deeltijds, maar je functie kan uitbreiden tot een fulltime job.

Bekijk zeker de website www.healthcube.be voor meer informatie. Ben je geïnteresseerd? Contacteer kinesitherapeute Sophie Block voor meer informatie. Je kan haar bereiken via e-mail: sophie.block@gmail.com of via telefoon: 0485685597. Veel succes!