Nieuws

Wimperverlenging

Wimperbehandeling

Wimperverlenging en wimperextensions zijn de nieuwe trend! Ideaal voor vrouwen die zich niet elke ochtend willen opmaken maar toch goed voor de dag willen komen.

Bij wimperverlenging worden de eigen wimpers verlengd met kunstmatige, individuele wimperhaartjes. Dit is dus een andere methode dan de wimperextensions. Hier worden er kleine wimperstukjes tussen de eigen wimpers geplakt. Beide technieken zijn tevens onschadelijk voor de eigen wimpers en zorgen voor een heel natuurlijk effect.

Wil je mooie kattenogen? Dan worden er langere haartjes in de buitenste ooghoeken aangebracht. In de binnenste ooghoeken zijn de haartjes dan weer korter. Kies een zwarte kleur voor een meer intense blik maar in principe zijn alle kleurtjes mogelijk.

Zelfs met contactlenzen of een bril is verlenging geen enkel probleem. Tijdens de behandeling doe je lenzen best even uit. Je ogen zijn dan toch gesloten. Brildragers moeten er ook op letten dat ze geen té lange haartjes kiezen.

De behandeling duurt slechts een uurtje al naargelang de grootte van je oog. Je wimpers blijven vervolgens drie tot vier weken mooi.

Wil je zelf sensuele en lange wimpers leren aanbrengen? Volg dan de opleiding wimper- en wenkbrauwbehandeling aan De Schoonheidsschool. Hieronder vind je alvast de startdata terug.

Schrijf je nu in voor de opleiding wimper- en wenkbrauwbehandeling!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Wenkbrauwstyling 04/02/2018 Hasselt 10u00 – 16u00
Wenkbrauwstyling 16/06/2018 Antwerpen 10u00 – 16u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!