Nieuws

Jobstudenten Schoonheidsschool

Word jobstudent bij Schoonheidsschool

Ben je het beu om in de zomer rekken te vullen of kleding te vouwen? Wil je eens een uitdagende studentenjob die inspeelt op je interesses en er uitspringt op je CV? Heb je zin om mee te draaien bij De Schoonheidsschool als copywriter/websitemedewerker in een jong en dynamisch team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn we?

De Schoonheidsschool is één van de belangrijkste opleidingsverstrekkers in de beauty- en wellness-sector, maar ook veel meer dan dat! Momenteel zijn we op zoek naar creatieve en flexibele jobstudenten die niet genoeg krijgen van alles wat met schoonheid, visagie, maar ook fotografie, media, coaching,… te maken heeft en die tijdens de zomervakantie een paar weekjes vrij zijn om zich naar hartenlust onder te dompelen in onze fantastische wereld. Je zal onze medewerkers ondersteunen tijdens hun dagelijkse taken en zal instaan voor o.a. het schrijven van nieuwsberichtjes aangaande de nieuwe trends, het herwerken van documenten en cursusmateriaal, het (her)schrijven van teksten, al dan niet online en veel meer!

Jouw profiel?

Bij voorkeur volg je een opleiding journalistiek, taal- en letterkunde of communicatie óf je hebt zelf een opleiding. Belangrijkste is echter dat je een vlotte en foutloze pen hebt, in combinatie met een innovatieve geest. Je kan wervend schrijven en hebt een boeiende schrijfstijl. Ook heb je kennis van HTML/Wordpress of je bent bereid hiervoor een interne spoedopleiding te volgen.

Interesse?

Mail jouw CV mét motivatiebrief naar annelies.tytgat@schoonheidsschool.com. Voor meer informatie kan je steeds telefonisch terecht op het nummer 03 292 33 33.