Nieuws

Yr Winkel Display

Yves Rocher zoekt 6 shopmanagers

Yves Rocher is al meer dan 50 jaar een gevestigd cosmeticabedrijf met 2000+ verkooppunten in 80 landen en 30 miljoen klanten wereldwijd. Omdat het bedrijf steeds uitbreidt, is het nu op zoek naar maar liefst 6 voltijdse shopmanagers verspreid over de regio’s Antwerpen, Gent, Genk, Lier, Deinze en Diest.

Deins jij niet terug voor een beetje verantwoordelijkheid en uitdaging in je werk, dan is deze vacature perfect voor jou!

Tot je takenpakket behoren de commerciële strategie, de organisatie en het winkelbeheer, alsook het managen van je team. Je zorgt dat de winkel er piekfijn en aantrekkelijk uitziet; zowel de presentatie van de producten als de stockbeheer en de inventarisatie vormen voor jou geen enkel probleem. Ook beschik je uiteraard over een goede dosis klantvriendelijkheid en sta je de klant graag bij met advies over de schoonheidsproducten en behandelingen.

Daarnaast ben je ook nog eens een echte teamplayer en motiveer je je winkelpersoneel om elke dag het beste van zichzelf te geven.

Beschik je over een algemene opleiding met een eerste ervaring in management, heb je een passie voor schoonheid en verkoop en ben je flexibel ingesteld, aarzel dan niet om te solliciteren voor shopmanager bij Yves Rocher.

Stuur uw CV en motivatiebrief naar recruitment-be@yrnet.com en start je carrière!

yvesrocher-028

Wil je zelf graag in de beautysector werken, dan is Schoonheidsspecialiste misschien iets voor jou? Ontdek hier hoe je je kan inschrijven voor de cursus bij De Schoonheidsschool om aan je eigen carrière in de beauty te beginnen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Schoonheidsspecialist (Uitgebreid) 01/10/2017 Gent 10u00 – 13u00
Schoonheidsspecialist (Uitgebreid) 28/10/2017 Hasselt 10u00 – 13u00
Schoonheidsspecialist (Uitgebreid) 06/11/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30
Schoonheidsspecialist (Uitgebreid) 06/03/2018 Hasselt 18u00 – 22u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!