Nieuws

Yoga In The City

Zennnn met de cursussen Kinderyoga en Mindfulness

Wie nog sceptisch is over de werkzaamheden van yoga en mindfulness op lichaam en geest en dit dan ook nog niet geprobeerd heeft, moet dringend over de streep getrokken worden. Niet voor niets is er een massabeweging aan de gang waarbij er groepslessen en open lucht evenementen georganiseerd worden en mensen ‘s morgens en ‘s avonds comfortabel thuis aan yoga doen. Matjes worden tegenwoordig overal verkocht én uitgerold en het internet is zowat geëxplodeerd met tutorials en lofbetuigingen over de vele voordelen – wat getuigd van de populariteit van deze mindset en durven we zeggen levensstijl? Waar wacht jij dus nog op? Probeer het gewoon en raak zelf overtuigd!

yoga in groep
morning yoga

Yoga is oorspronkelijk een meditatietechniek afkomstig uit Indië die zich focust op de bevordering van lichaam, geest en de spiritualiteit en werd in de 19de eeuw geïntroduceerd in de westerse wereld door de Hindoe monnik Swami Vivekananda. Intussen bestaan er vele vormen van deze discipline die zich allemaal focussen op een of meerdere aspecten van de drie peilers en mindfulness helpt hierbij.

Één ding is zeker: je hoeft niet in het Hindoeïsme te geloven of zelfs spiritueel ingesteld zijn om de vruchten te plukken van yoga en mindfulness. Vergeet dus die Hummmm…. Zennnn…. en andere clichés. Je moet niet zweven boven je matje of de zon elke dag groeten; je zult hoe dan ook de positieve uitwerkingen voelen.

Waarom probeer je het gewoon eens niet bij De Schoonheidsschool? Vanaf het najaar bieden we de cursussen Mindfulness en Kinderyoga aan. Zo kan je samen met je gezin yoga ontdekken of je kennis als yoga instructeur verbreden. Ontdek welke voordelen jij uit yoga kan halen en hoe je je kijk op de wereld kan veranderen door aan mindfulness te doen.

kinderyoga

voordelen yoga

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Kinderyoga 24/03/2018 Antwerpen 10u00 – 13u00
Kinderyoga 07/04/2018 Hasselt 14u00 – 17u00
Kinderyoga 21/04/2018 Gent 14u00 – 17u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!