Nieuws

Zo kies je de perfecte zonnebril!

Zo kies je de perfecte zonnebril

Koning Winter is dezer dagen helaas nog steeds in het land, maar er is ook goed nieuws: er is almaar meer zon aan de hemel. Nu is dan ook het ideale moment om uit te kijken naar een passende zonnebril.

Een zonnebril zet je op om je ogen te beschermen tegen de zon maar is tevens een perfect accesoire tijdens de zonnige dagen. Kies daarom een montuur dat goed bij je past en volg niet blindelings de laatste trends. Hieronder alvast een aantal tips van onze stijlconsulenten om de eerste zonnestralen, uiteraard in stijl, tegemoet te gaan.

Ben je gezegend met een ovaal gezicht met hoge jukbeenderen en een smal toelopende kin? Dan behoor je tot de gelukkigen en kan je bijna elk model aan!

Heb je een hoekig, eerder vierkant gezicht? Kies dan een bril met ronde lijnen die je gezicht langer maakt. Ga zeker niet voor een breed montuur.

Als je een lang en hoekig gezicht hebt, kan je kiezen voor een bril met grote ronde glazen. Dit maakt je gezicht optisch minder lang.

Met een rond gezichtje kies je best voor een strak en recht montuur. Zo lijkt je gelaat langer en smaller. Je gaat ook best voor een donker kleurtje.

Heb je een hartvormig gezicht en is je voorhoofd breed en je mond en kin smal? Kies dan geen groot of breed model. Neem een montuurloos model en eentje met een lichte kleur.

Wanneer je een omgekeerd hartvormig gezicht hebt, neem je een breed montuur. Zo breng je je gelaat in evenwicht.

Ga dus af op de vorm van je gelaat. Kies steeds een bril met lijnen, tegenovergesteld aan de lijnen van je gezicht.

Zou je nu ook graag willen weten welke outfit perfect bij je nieuwe bril past? Het antwoord op deze vraag en nog veel meer vormen een deel van onze cursus stijlconsulent aan De Schoonheidsschool. Na deze cursus ga je stralend de zomer tegemoet als een ware fashionista. Hieronder vind je alvast alle startdata terug.

Schrijf je nu in voor de opleiding stijlconsulent!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!